4o Συνέδριο Καρδιοαγγειακών Παθήσεων «Ημέρες Καλύμνου»

8o Περιφερειακό Συνέδριο Βορειοανατολικού Αιγαίου Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

4o Συνέδριο Καρδιοαγγειακών Παθήσεων
«Ημέρες Καλύμνου»

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 10-12 Ιουνίου 2016

Ξενοδοχείο «Ελιές»


Η ακριτική Κάλυμνος θα φιλοξενήσει το 8o Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και το 4o Συνέδριο Καρδιοαγγειακών Παθήσεων «Ημέρες Καλύμνου» που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 10-12 Ιουνίου 2016 στο ξενοδοχείο «Ελιές».
Πρόκειται για επιστημονική συνάντηση ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα λάβει χώρα στην περιφέρεια και μάλιστα στην Κάλυμνο, που πριν από δύο χρόνια είχε φιλοξενήσει το αντίστοιχο συνέδριο με εξαιρετική επιτυχία.
Οι διοργανωτές φιλοδοξούν και αυτή τη χρονιά το 8ο Περιφερειακό Συνέδριο Βορειοανατολικού Αιγαίου να αναδειχτεί σε βασικό πυλώνα σύγχρονης επιστημονικής γνώσης, με κύριο στόχο τη διαρκή επιμόρφωση των Καρδιολόγων και των Ιατρών άλλων ειδικοτήτων.
Κατά τη διάρκεια του 8oυ Περιφερειακού Καρδιολογικού Συνεδρίου & του 4oυ Συνεδρίου Καρδιοαγγειακών Παθήσεων «Ημέρες Καλύμνου» θα πραγματοποιηθούν στρογγυλά τραπέζια, ομιλίες και διαλέξεις για Ειδικά Θέματα Καρδιολογίας, Επεμβατικής Καρδιολογίας, Προληπτικής Καρδιολογίας, ενώ θα υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία σχετική με τις Αρρυθμίες και τη Στεφανιαία Νόσο.
Όλα τα παραπάνω θα αναδειχτούν από καταξιωμένους Καρδιολόγους από όλη την Ελλάδα που θα συμμετάσχουν σε μια επιστημονική συνάντηση, που είναι βέβαιο ότι θα συγκεντρώσει το έντονο ενδιαφέρον της Καρδιολογικής Κοινότητας.
Ταυτόχρονα η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία -με βασικό μέλημα τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας και την ενημέρωση των πολιτών της Καλύμνου για τα Καρδιοαγγειακά Νοσήματα- οργανώνει την πρώτη ημέρα του συνεδρίου (Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, 18.00-21.30μ.μ., ξενοδοχείο «Ελιές») ομιλίες και παρουσιάσεις από καταξιωμένους επιστήμονες, κορυφαίους στο αντικείμενό τους, για την Προληπτική Καρδιολογία, τα Στεφανιαία Σύνδρομα και ευρύτερα την Υγεία της Καρδιάς.
Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα γίνει την ίδια ημέρα (10/6/2016) στις 19.00μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ελιές». Έχουν κληθεί να παραβρεθούν και να χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, ο Δήμαρχος Καλύμνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλύμνου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου.
Χαιρετισμό θα πραγματοποιήσουν ο τ. Πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Ιωάννης Καλλικάζαρος και ο Πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Στέφανος Φούσας.
Επίσης, στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Ομάδα Εργασίας Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας -σε συνεργασία με τον Δήμο Καλύμνου και άλλους φορείς, όπως τον Ιατρικό Σύλλογο Καλύμνου - θα πραγματοποιήσει δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (Κυριακή 12/6/2016, ώρες 09.00-13.00μ.μ., Ξενοδοχείο «ΕΛΙΕΣ»), προκειμένου οι κάτοικοι της Καλύμνου, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιατρικών γνώσεων ή εργασιακού χώρου να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις και τεχνικές για το «Πώς να Σώσουν μια Ζωή».
Η 4ωρη εκπαίδευση θα γίνει από ιατρούς-πιστοποιημένους εκπαιδευτές του European Resuscitation Council, με χρήση προπλασμάτων και πραγματικών αυτόματων Απινιδωτών, ενώ στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν (έως τις 8/6/2016) με τα τηλέφωνα του Δήμου Καλύμνου: 22430-59141 & 59143 .


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!