Η Κως στο προσκήνιο διεθνούς φωτογραφικής παραγωγής με τη συμμετοχή διάσημων Ισπανών ηθοποιών

ΘΕΜΑ: Μία δράση διεθνούς προβολής για την Κω με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Μία δράση διεθνούς προβολής για την Κω υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον ΣΕΤΕ και την MarketingGreece και της δέσμευσης για την ενίσχυση της τουριστικής εικόνας του νησιού.

Πρόσφατα βρέθηκαν στην Κω οι διάσημοι Ισπανοί ηθοποιοί Nerea Barros και Adam Jezierski, πρωταγωνιστώντας σε φωτογράφιση της ισπανικής έκδοσης του lifestyle περιοδικού “InStyle”. Πέρα από τα αφιερώματα στο περιοδικό, οι δύο ηθοποιοί δημοσίευσαν στιγμιότυπα από την εμπειρία τους στα προσωπικά τους social media που μετρούν χιλιάδες ακόλουθους.

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει με αφορμή την φωτογράφηση των Iσπανών ηθοποιών: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την marketingGreece προσέφερε στην Κω ακόμη μία ευκαιρία διεθνούς προβολής μέσα από μία πολύ εξειδικευμένη δράση. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε με τα κατάλληλα μέσα το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε πέρυσι για την Κω, λόγω των μεταναστευτικών ροών που δέχθηκε το νησί».

Περισσότερες πληροφορίες και υλικό για τη φωτογράφηση των διάσημων Iσπανών ηθοποιών στην Κω, μπορείτε να βρείτε στο συνοδευτικό NewsFeed.

Από τη Διεύθυνση Τουρισμού

της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου         


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!