Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι εδώ και λίγο καιρό εκπέμπει το “RADIO EKFRASI 97” από το κέντρο της πόλης της Κω

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι εδώ  και λίγο καιρό εκπέμπει από το κέντρο της πόλης της Κω, (έναντι ΟΤΕ)  ένας καινούριος ραδιοφωνικός σταθμός.

Το  RADIO EKFRASI 97” προσφέρει  ένα πρόγραμμα 24ωρης ζωντανής παρουσίας, ποικίλης ύλης με σεβασμό στους υψηλού επιπέδου ακροατές του νησιού μας.

  • Με  ειδικευμένους δημοσιογράφους για  το  τοπικό  πολιτικό, αθλητικό, μουσικό  και  κοινωνικό κομμάτι στο πρόγραμμά του.
  • Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, χαιρετίζουμε τη  συνεργασία με τον κορυφαίο αθλητικό σταθμό ’’SPORT 24” με υπεύθυνο επικοινωνίας τον κύριο Δ. Μαχαίρα, για τη απόλυτη και έγκαιρη κάλυψη του αθλητικού ρεπορτάζ.

Το ζεστό καλωσόρισμά σας, και οι  αναπάντεχα θετικές  κριτικές, είναι δέσμευση για όλους μας να συνεχίζουμε  με συνέπεια για συνεχή  βελτίωση.

Ενημερωθείτε για την μοναδική δυνατότητα της προβολής της επιχείρησης σας, ζωντανά, καθημερινά από την Αθήνα σε ζώνες που είναι πρώτες σε ακροαματικότητα στην Ελλάδα.

12795510 1656833821230136 847483158520647725 n

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!