Δείπνο παρέθεσε σήμερα η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα της Β.Ε. της Αυστραλίας προς τιμή του Δημάρχου και των εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλυμνίων

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Δείπνο παρέθεσε σήμερα η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα της Β.Ε. της Αυστραλίας προς τιμή του Δημάρχου και των εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλυμνίων.

Δήμαρχος απένειμε αναμνηστικό δώρο στον Νικόλαο Πονήρη, πρόεδρο της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας, τον οποίο και συνεχάρη για το εξαιρετικό έργο του όσον αφορά στη διοργάνωση του Ελληνικού Γλεντιού, στο οποίο προσέρχονται δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και ξένοι κάθε χρόνο, καθώς και γενικότερα για την προσπάθειά του για στήριξη του ελληνικού στοιχείου.

Επίσης, ο Δήμαρχος απένειμε αναμνηστικό στους αδερφούς Χαλκίτη, τόσο για τη συνεισφορά τους προς τους Καλυμνίους όσο και για την εξαίρετη επιχειρηματική τους δράση.

Η βραδιά συμπληρώθηκε από ευχάριστο κλίμα και ελληνικό φαγητό και ποτό.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


 

Φωτο :

1. Ο Δήμαρχος Καλυμνίων απονέμει στον Νικόλαο Πονήρη, πρόεδρο της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας, αναμνηστικό δώρο.

2. Ο Δήμαρχος Καλυμνίων, Ο Νικόλαος Πονήρης πρόεδρος της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας της ΒΕ της Αυστραλίας και ο Αντώνης Μιαούδης, πρόεδρος της επιτροπής αδελφοποίησης Ντάργουιν-Κάλυμνος, με τη σημαία της Καλύμνου

3. Ο Δήμαρχος Καλυμνίων απονέμει αναμνηστικό δώρο στο Νικήτα Χαλκίτη

4. Τα μέλη της Καλυμνιακής αντιπροσωπείας στο Ντάργουιν μαζί με μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας της Β.Ε. της Αυστραλίας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!