Βράβευση των μαθητών Ε΄και ΣΤ΄τάξης των Δημοτικών μας σχολείων που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό Ζωγραφικής

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Το απόγευμα της Πέμπτης, 9 τρέχοντος, το Αναγνωστήριο σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων βράβευσε τους μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ των Δημοτικών μας σχολείων, που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: «Η αναρρίχηση στην Κάλυμνο».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του Πνευματικού μας Κέντρου, το οποίο γέμισε ασφυκτικά από μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικούς. Βραβεύτηκαν συνολικά 48 μαθητές κι από τα 11 σχολεία μας. Στους μαθητές δόθηκαν, εκτός από τον αναμνηστικό τίτλο, και δώρα, προσφορά των διοργανωτών ( Αναγνωστηρίου και Ένωσης Γονέων). Το «Σχολικό Κέντρο» του κ. Γιώργου Αχλαδιώτη χορήγησε δωρεάν το χαρτί ζωγραφικής (400 φύλλα) και από ένα πακέτο ξυλομπογιές στους διακριθέντες.
Μετά τον καθιερωμένο χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Αναγνωστηρίου κ. Παναγιώτη Γιαμαίο, η χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως, υπό την καθοδήγηση των διδασκαλισσών Αικατερίνης Φαρμάκη και Κωνσταντίνας Νικολαΐδου, απέδωσε με επιτυχία τέσσερα γνωστά ελληνικά τραγούδια. Τη χορωδία συνόδεψε με αρμόνιο ο μουσικός κ. Κωνσταντίνος Πέτρου Καλοδούκας.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Κατά τη βράβευση κάθε παιδιού προβαλλόταν, παράλληλα, και το έργο του με προτζέκτορα σε μεγάλη οθόνη. Την ταυτόχρονη προβολή των έργων επιμελήθηκαν οι κ: Γιάννης Θεοφιλίδης και Μιχάλης Κυράννης. Έτσι, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να βλέπουν σε μεγέθυνση το έργο κάθε παιδιού τη στιγμή που αυτό βραβευόταν.
Τα 48 έργα των μαθητών ήταν εκτεθειμένα στα ταμπλό του Αναγνωστηρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να τα απολαύσουν.
Έκλεισε με σύντομο χαιρετισμό η γραμματέας της Ένωσης Γονέων, κ. Ειρήνη Τρικοίλη, συγχαίροντας τα παιδιά κι ευχαριστώντας τους συντελεστές της δράσης αυτής. Είπε, επίσης, ότι τα έργα των μαθητών θα μπουν στο ημερολόγιο του 2017 που θα εκδώσει η Ένωση, και τα οποία θα δοθούν στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, για να τα διαθέσουν στους γονείς των σχολείων τους στην αρχή της νέας χρονιάς.
Ήταν μια ωραία εκδήλωση που έδωσε χαρά σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!