Έκφραση συγχαρητηρίων του Δημάρχου Καλυμνίων στους μαθητές που πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βαθμολογιών  των  φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, θέλω να συγχαρώ τους μαθητές που πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες εξασφαλίζοντας την είσοδο τους σε πανεπιστημιακό ίδρυμα της αρεσκείας τους .

Αποδείξατε ότι με πρόγραμμα και προσπάθεια, με θάρρος και ψυχραιμία  οι στόχοι επιτυγχάνονται.
Μετά από την ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου βήματος, διανοίγεται μπροστά σας μια νέα παραγωγική και δημιουργική περίοδος απόκτησης γνώσης κι εμπειριών. Με εφόδιο το κεφάλαιο που έχετε δημιουργήσει, με τις ίδιες κινητήριες δυνάμεις που σας οδήγησαν σ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία, με την αρωγή των καθηγητών σας και τη συμπαράσταση των οικογενειών σας, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε, σε όλα τα επίπεδα, απέναντι σε όλες τις προκλήσεις που έχετε μπροστά σας.
Συγχαρητήρια αξίζουν βεβαίως και στα παιδιά που δεν πέτυχαν το απόλυτο των στόχων τους στη συγκεκριμένη στιγμή και διαδικασία.
Πέρα από τα θετικά αυτής της εμπειρίας, τα οποία, μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να μην φαίνονται, αλλά σίγουρα υπάρχουν , θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας παροτρύνω, να συνεχίσετε, και να εντείνετε, την προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων σας.
Τίποτε δεν κρίνεται από το αποτέλεσμα μιας και μόνο προσπάθειας, αλλά από την πίστη σε ένα στόχο. Και οι στόχοι, πολλές φορές, τις περισσότερες μάλλον, δεν επιτυγχάνονται με την πρώτη. Είναι σίγουρο δε, ότι το αποτέλεσμα καμίας μάχης δεν μπορεί να ορίσει, από μόνο του, την πορεία της ζωής.
Θα σας δοθούν ακόμα πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Πολύ περισσότερο που το μέλλον δεν το συναντούμε ακολουθώντας πάντα ένα και μοναδικό δρόμο. Θέλω επίσης, να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια που έκαναν, δίπλα και μαζί με τα παιδιά, συμβάλλοντας με τη στήριξή τους και τη σωστή διδασκαλία στον αγώνα τους.
Ας μου επιτραπεί, τέλος, να εκφράσω την ειλικρινή χαρά και την υπερηφάνεια μου, για το γεγονός ότι, για ακόμα μία φορά, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Καλυμνίων σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤ. ΓΑΛΟΥΖΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!