Κάνε Strike στη Διαφορετικότητα, ήταν το σύνθημα του 1ου Δωδεκανησιακού Τουρνουά Bowling ΑμεΑ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Κάνε Strike στη Διαφορετικότητα, ήταν το σύνθημα του 1ου Δωδεκανησιακού Τουρνουά  Bowling ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκε στις 22/6/2016 στο νησί της Κω,  μεταξύ του Σβουρένειου  ΚΔΑΠ-ΜΕΑ  Κω- ΚΔΑΠ ΜΕΑ Καλύμνου και του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ρόδου.

Μια επιτυχής εκδήλωση πρωτόγνωρης εμπειρίας με κλειδί, την απλότητα και την εξαιρετική διοργάνωση του Σβουρένειου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κω.

Επιτυχία που φάνηκε στα μονίμως χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών και στις εκδηλώσεις ενθουσιασμού τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό που εντυπωσίασε ήταν ότι επικρατούσε η ευγενής άμιλλα και η αλληλοϋποστήριξη τους. Δεν υπήρχαν ηττημένοι, μόνο νικητές!

Πολλά Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Υποκλινόμαστε με σεβασμό και πολύ αγάπη στη θέληση, στην προσπάθεια για εξέλιξη και ανάδειξη των ικανοτήτων τους. 

Το μήνυμα που  εισπράξαμε ήταν ότι «όλοι μπορούμε να κάνουμε strike στη διαφορετικότητα».

Ο Πρόεδρος κος Ολυμπίτης Φίλιππος, το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καλύμνου ευχαριστούν από καρδιάς τον Διευθυντή κο Κώστα Χατζηδάκη του Σβουρένειου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κω για την εξαιρετική διοργάνωση καθώς και το προσωπικό για την υπέροχη υποδοχή και φιλοξενία μας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, την κα Βάσω Πή Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Κω, όπου και έκανε την τελετή έναρξης, τον κο Κυρίτση Γεώργιο Δήμαρχο Κω, τον κο Χαδούλη Βασίλη Πρόεδρο Κοινότητας Κω, τον κο Γκότοβο Παναγιώτη Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Φίλων ΑμεΑ νήσου Κω «Ο ΣΩΤΗΡ», τον Μητροπολίτη Κω- Νισύρου Ναθαναήλ, τον κο Σβουρένο Παντελή Ιδρυτή και δωρητή των εγκαταστάσεων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κω και τέλος τον κο Δημήτρη Αναστασίου ιδιοκτήτη του Βο Café Bowling  για την υπέροχή φιλοξενία. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!