Και η Ινδία δημιούργησε «υπουργείο της Ευτυχίας»

Θα έχει έδρα την πολιτεία την πολιτεία Madhya Pradesh η οποία έχει εξαιρετικά υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών μεταξύ των αγροτών και των σπουδαστών.

H Ινδία ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου «υπουργείου της Ευτυχίας» σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους πολίτες να ασχοληθούν με τη γιόγκα, την πνευματικότητα και το διαλογισμό.

Το υπουργείο θα επιβλέπει μια σειρά από κοινωνικά προγράμματα και θα είναι υπεύθυνο για οργάνωση θρησκευτικών προσκυνημάτων που θα απευθύνεται κυρίως στους ηλικιωμένους.

Το υπουργείο θα έχει έδρα την πολιτεία Madhya Pradesh και υπουργός του θα είναι ο Shivraj Singh Chouhan (φωτογραφία). «Το κράτος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για την ευτυχία των πολιτών της. Θα πρέπει να τους παρέχει ψυχολογική υποστήριξη από ανθρώπους που θα τους συμβουλεύουν πώς θα μπορούν να γίνουν ευτυχισμένοι», είπε ο Chouhan που είναι δάσκαλος της γιόγκα. 

Η Ινδία είναι η τελευταία χώρα που δημιουργεί Υπουργείο Ευτυχίας μετά το Μπουτάν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η πολιτεία Madhya Pradesh είναι μία από τις πιο φτωχές της Ινδίας με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών μεταξύ των αγροτών και των σπουδαστών.

Εχει επίσης τα υψηλότερα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας και βιασμών στη χώρα.

πηγή: http://www.protothema.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!