Ο Δήμαρχος Καλυμνίων εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια του στους δύο Καλύμνιους αθλητές

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια του στους δύο Καλύμνιους αθλητές ...

Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να εκφράσω τα πιο θερμά συγχαρητήρια μου ,στους δύο Καλύμνιους αθλητές ,στα δύο σπουδαία παιδιά της Καλύμνου που πέτυχαν υψηλότατες διακρίσεις πρόσφατα σε αθλητικές συναντήσεις.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στον Αντρέα Έλληνα για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα των 3000 μέτρων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων Α –Παγκορασίδων Α, που έγινε στο Ναύπλιο.
Συγχαίρω επίσης και τη Μαρία Μαγκούλια για το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στο αγώνισμα της σφαίρας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στα Τρίκαλα- πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ-καθώς και για τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου.

Επιτυχίες σαν κι αυτές αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση όχι μόνο για τους άλλους αθλητές αλλά για όλα τα παιδιά, για όλους μας. Η Μαρία και ο Ανδρέας απέδειξαν ότι η πειθαρχία ,η εργατικότητα και η πίστη αποτελούν σπουδαία εφόδια για την επίτευξη κάθε στόχου.
Μπράβο Μαρία .
Μπράβο Ανδρέα.

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων
Ιωάννης Αντ.Γαλουζής


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!