ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ Α ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ « Dodekanisos Seaways»

Κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. της Α΄  ΕΛΜΕ  Δωδεκανήσου και μετά από  συζητήσεις με τον πρόεδρο Μαρίνο Ανδρέα και τον γραμματέα   Ξάφη  Θεόδωρο, ηδιοίκηση της εταιρίας «Dodekanisos Seaways» αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο και σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών του νομού σχεδιάζει την έκδοση Κάρτας Bonus Miles με  σημαντικέςεκπτώσεις  καθώς και πακέτα προσφορών στους εκπαιδευτικούς και μαθητές  για τη νέα σχολική χρονιά (από Σεπτέμβριο 2016).

Η  «Dodekanisos Seaways» δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες συγκοινωνίες στα Δωδεκάνησα και στα  νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου από το 2000.Διαθέτει δύο σύγχρονα ταχύπλοα καταμαράν (το «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride»)  ,  το Ε/Γ-Ο/Γ «Παναγία Σκιαδενή»  και  καλύπτει συνολικά 17 προορισμούς:Ρόδο, Σύμη, Πανορμίτη Σύμης, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο, Αγαθονήσι, Καστελόριζο, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Αρκούς, Σάμο, Ικαρία και Φούρνους.

Να σημειωθεί ότι λόγω της πυκνότητας , της  συνέπειας των δρομολογίων, της ταχύτητας, της ασφάλειας… οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία έχουν αναγνωριστεί καθολικά από τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς και έχουν συμβάλει σημαντικά στην οικονομική, τουριστική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη των νησιών μας και ειδικότερα των μικρών και απομονωμένων. Το περασμένο έτος βραβεύτηκε από τους «Lloyd’s List», στο πλαίσιο των Greek Shipping Awards 2015, ως η καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρία στην Ελλάδα.

Σύντομα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση  για τις πολύ σημαντικές εκπτώσεις σε εισιτήρια καθηγητών και μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά  από την  εταιρία  « Dodekanisos Seaways».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!