Στην Κάλυμνο ο Γεν. Επιθεωρητής Στρατού, Αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος

Εθιμοτυπική Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Γεν. Επιθεωρητή Στρατού, αντιστράτηγο κο Ιωάννη  Ηλιόπουλο, ο οποίος συναντήθηκε με το δήμαρχο Καλυμνίων κο Ιωάννη Γαλουζή, στο δημαρχιακό μέγαρο. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κος δήμαρχος τόνισε τη σημασία που έχει στις κρίσιμες ημέρες τις οποίες  όλοι βιώνουμε, η ύπαρξη  αμοιβαίας στήριξης και συνεργασίας ανάμεσα στον Ελληνικό Στρατό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αναφέρθηκε επίσης στο σχεδιασμό της δημαρχίας-που ήδη βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης- μετά την παραχώρηση χρήσης έκτασης από πλευράς του Δήμου Καλυμνίων,  για την κατασκευή κατοικιών για την εξυπηρέτηση του μόνιμου προσωπικού του τοπικού μας συντάγματος.

Σημείωσε τέλος, ότι οι τοπικές στρατιωτικές δυνάμεις συμβάλλουν καθοριστικά στη διατήρηση της ηρεμίας και σταθερότητας  στην ευαίσθητη γεωγραφικά περιοχή του Αιγαίου.

Ο Γεν. Επιθεωρητής κος Ηλιόπουλος,  ευχαρίστησε τον κο δήμαρχο για την συνεργασία και την έμπρακτη στήριξή του και τόνισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του  για το Αιγαίο.

Στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και μικρή δεξίωση.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!