Προκήρυξη διαγωνισμού για εργασίες ελαιοχρωματισμού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Καλύμνου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (για εργασίες ελαιοχρωματισμού) ...

Το 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές προκειμένου να επιλεγεί ανάδοχος για την πραγματοποίηση εργασιών ελαιοχρωματισμού. Στο διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές, με δυνατότητα έκδοσης νομίμου παραστατικού (τιμολόγιο).

Συγκεκριμένα πρόκειται να συντηρηθούν τα παρακάτω:

  1. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ (3) ΦΕΓΓΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
  2. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΦΕΓΓΙΤΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΓΓΕΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
  3. ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ (Α΄ ΤΑΞΗΣ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ.
  4. ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν: καθαρισμό των ξύλινων και μεταλλικών επιφανειών από σκουριά, κατεστραμμένη βαφή κ.λπ., μινιάρισμα (μίνιο, σε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες), στοκάρισμα (στις ξύλινες επιφάνειες), υπόστρωμα (βελατούρα, στις ξύλινες επιφάνειες) και δύο στρώσεις μπογιάς καλής ποιότητας.

Τελική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών ορίζεται η 25η Ιουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ.

Οι προσφορές κατατίθενται στο Γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου, μετά από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία (τηλ. 2243029190 / 6942037150)  μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, έξω από τον οποίο θα αναγράφονται ευκρινώς με κεφαλαία γράμματα τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα (επώνυμο, όνομα, ΑΦΜ). Η προσφορά πρέπει να περιλαμβάνει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την προκήρυξη, με το αντίστοιχο τελικό κόστος,  συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑκαι τον εκτιμούμενο χρόνο παράδοσης του έργου (αριθμός ημερών). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κοστολογήσουν μόνο το κόστος της εργασίας (τα υλικά των εργασιών θα αγοραστούν από το σχολείο (μετά από υπόδειξη του μειοδότη) και δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της προσφοράς).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον χώρο του σχολείου μέχρι και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση (τηλ. Διευθυντή κου Κόκκινου Νομικού 6942037150), προκειμένου να εκτιμήσουν το κόστος των εργασιών.

Το άνοιγμα των σφραγισμένων φακέλων θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016, αμέσως μετά τη λήξη της διορίας (12:00 μ.μ.) ενώπιον των ενδιαφερομένων (εφόσον το επιθυμούν) από το Διευθυντή του Σχολείου και μέλη του Σχολικού Συμβουλίου.


ο Διευθυντής

Κόκκινος Νομικός


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!