Η Διεύθυνση του Δημοσίου ΙΕΚ Καλύμνου ευχαριστεί θερμά την KALYMNIAN SOCIETY OF NORTH-WEST INDIANA - AGIOS SAVVAS

Η Διεύθυνση του Δημοσίου ΙΕΚ Καλύμνου ευχαριστεί θερμά την KALYMNIAN SOCIETY OF NORTH-WEST INDIANA AGIOS SAVVAS για την ανιδιοτελή προσφορά των 1000$ με σκοπό την αγορά ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τον Παβιαδάκη Μιχάλη για τη δωρεά εξοπλισμού μαγειρικής. Όλα αυτά συμβάλλουν στη βελτίωση της προσπάθειάς μας να εκσυγχρονίσουμε το εργαστήριο Μαγειρικής Τέχνης και να προσφέρουμε καλύτερης ποιότητας εκπαιδευτικό έργο.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς υπάρχουν ακόμα συμπατριώτες μας και φορείς, πρόθυμοι να συμπαρασταθούν σε ενέργειες που στοχεύουν στην κατάρτιση των νέων του νησιού. Στις δύσκολες αυτές ώρες για τον τόπο μας, προσδοκία όλων μας είναι να παραμείνουν στο νησί άνθρωποι νέοι οι οποίοι θα έχουν τα εφόδια να εργαστούν και να προοδεύσουν.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΤΣΙΟΥΓΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!