Το «ΚΡΗΤΗ 1» καταρρίπτει το μύθο για το λιμάνι της Καλύμνου!

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Σήμερα Σάββατο λίγο μετά τις 6:15 το πρωί, άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα προσέδεσε στην εσωτερική προβλήτα του λιμένα Καλύμνου το πλοίο «ΚΡΗΤΗ 1» καταρρίπτοντας έτσι το μύθο ότι τα μεγάλα πλοία δεν χωράνε στο λιμάνι της Καλύμνου.

Το πλοίο «ΚΡΗΤΗ 1» στο προγραμματισμένο του δρομολόγιο σήμερα Σάββατο 20 Αυγούστου, λίγο μετά τις 06:15 το πρωί, λόγω αγκυροβολημένων σκαφών στο χώρο μπροστά από τον εξωτερικό μόλο, εισήλθε στο εσωτερικό του λιμένα Καλύμνου και προσέδεσε στην κεντρική προβλήτα . Το πλοίο παρέμεινε στο λιμάνι για μία ώρα περίπου και αναχώρησε στις 07:25π.μ.

Το σημερινό γεγονός επιβεβαιώνει το ότι δεν φταίει το λιμάνι της Καλύμνου που δεν προσεγγίζουν τα πλοία, αλλά η μονοπωλιακή παρουσία της Εταιρείας στα Δωδεκάνησα μιας και το πλοίο «ΚΡΗΤΗ 1» έχει μήκος 191,80m και πλάτος 29,40m είναι δηλαδή μεγαλύτερο σε μήκος κατά 15 μέτρα και σε πλάτος κατά 3,40 μέτρα από τα BLUE STAR 1 και 2.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!