Νέο σοκαριστικό συμβάν στις ελληνικές θάλασσες: 26χρονη πατήθηκε από σκάφος που οδηγούσε η αδερφή της στη Χαλκιδική!

Οι διακοπές παραλίγο να εξελιχθούν σε τραγωδία για μια παρέα Ουκρανών στη Χαλκιδική. Μια 26χρονη κοπέλα που έκανε το μπάνιο της στη θάλασσα, τραυματίστηκε από σκάφος, το οποίο μάλιστα οδηγούσε η αδελφή της! Ενώ η 26χρονη έκανε το μπάνιο της, η αδερφή της που ήταν πάνω στο ένα σκάφος, άρχισε να κάνει ελιγμούς γύρω από εκείνη με αποτέλεσμα τελικά να την τραυματίσει. Σύμφωνα με τον Alpha η κοπέλα έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν το πόδι της. [via]

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, το ατύχημα συνέβη στις τέσσερις το απόγευμα, όταν μία παρέα Ουκρανών, νοίκιασε τέσσερις μηχανοκίνητες λέμβους για να διασκεδάσει μέσα στη θάλασσα. Κάποια έριξαν άγκυρα τα τρία από τα τέσσερα σκάφη, για να κάνουν μπάνιο οι επιβαίνοντες.

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!