Αφέθηκε ελεύθερος ο 77χρονος που σκόρπισε τον θάνατο στην Αίγινα!

Για περισσότερες από οκτώ ώρες κατέθετε στην Ε’ τακτική ανακρίτρια και την εισαγγελέα Πειραιά, ο 77χρονος χειριστής του μοιραίου σκάφους της τραγωδίας της Αίγινας. 

Η απόφαση αυτή προέκυψε παρά τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακρίτριας, με τη μεν πρώτη να ζητά την προφυλάκιση και τη δεύτερη να τάσσεται υπέρ της μη προφυλάκισης.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακρίτρια ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος και να τους επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση κάθε πρώτη και 16 του μηνός στο οικείο αστυνομικό τμήμα και εγγυοδοσία 100.000 ενώ η εισαγγελέας ζήτησε να προφυλακιστεί. Εξαιτίας της διαφωνίας η υπόθεση παραπέμπεται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ενώ μέχρι τότε ο 77χρονος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

πηγή: http://www.athensmagazine.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!