Ολοκληρώθηκε το δεύτερο θερινό σχολείο προηγμένων εννοιών Φυσικής

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη 30.08.2016 το δεύτερο θερινό σχολείο προηγμένων εννοιών Φυσικής.

Το σχολείο άρχισε τις εργασίες του το Σάββατο  27.08.2016 και το παρακολούθησαν μαθητές γυμνασίων και λυκείων από Κάλυμνο και Κω. Δίδαξαν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί, ερευνητές και καθηγητές  όπως ο κος Διονύσιος Σιμόπουλος (επίτιμος διευθυντής Ευγενιδείου πλανηταρίου) ,ο  κος  Θεόδωρος Γέραλης (ερευνητής στο Δημόκριτο), ο κος Δημήτριος  Χελιώτης (αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών) ,ο κος Γιάννης Παπαδάκης (υπεύθυνος Ε.Κ.Φ.Ε  Κω)  και ο κος  Διονύσιος  Τρικοίλης  (φυσικός στο 1ο ΓΕ.Λ Καλύμνου). Την έναρξη των  μαθημάτων χαιρέτισε ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής.

Στα πλαίσια του θερινού σχολείου την Κυριακή 28.08.2016 πραγματοποιήθηκε  ομιλία του κου Σιμόπουλου στο Αναγνωστήριο Καλύμνου με θέμα :Ψίθυροι … από το Σύμπαν. Μετά την ομιλία έγινε παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού με τηλεσκόπια από τον  Όμιλο Φίλων της Αστρονομίας Κω.

Θερμές ευχαριστίες στην Α.Ν.Ε.Κ  για τη διάθεση δωρεά εισιτηρίων  καθώς και στην επιχείρηση των αδελφών Γεωργίου & Γιάννη Μαρίνου για την υποστήριξη του εγχειρήματος.

Για τη  Δημοτική  Επιτροπή  Παιδείας

Ο  πρόεδρος

Ποθητός   Νικ.  Μαγκούλιας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!