Φωτ.Τηλιακού: «Αν μετακινηθούν οι ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων από τον ΟΓΑ στον ΟΑΕΕ ή θα οδηγηθούν στην παραοικονομία ή θα κλείσουν»

Φωτ.Τηλιακού: «Αν μετακινηθούν οι ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων από τον ΟΓΑ στον ΟΑΕΕ ή θα οδηγηθούν στην παραοικονομία ή θα κλείσουν»

Η πρόεδρος του Συλλόγου  Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων «Ο Ξενίας»,  κ. Φωτ. Τηλιακού εκφράζει την δυσαρέσκεια της για την μετακίνηση των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων που δραστηριοποιούνται σε δήμους κάτω των 2.000 κατοίκων και δηλώνουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 10.000 ευρώ, από τον ΟΓΑ στο ενιαίο καθεστώς του ΟΑΕΕ – ΕΦΚΑ  όπου θα καταβάλλουν αυξημένες εισφορές ύψους 26,95% του εισοδήματός τους, εκτός κι αν είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.                                                          

Η κ. Τηλιακού με αφορμή την σχετική επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων  στον υπουργό εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης κ. Γ. Κατρούγγαλο, σχολιάζει το γεγονός  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Αιγαίο  λέγοντας ότι αν η κυβέρνηση το κάνει αυτό για να μαζέψει χρήματα  στα ταμεία δεν πρόκειται να το επιτύχει διότι πολύ απλά οι επαγγελματίες αδυνατούν να ανταποκριθούν και είτε θα οδηγηθούν στην παραοικονομία είτε θα κλείσουν!! «Είμαστε για την κυβέρνηση μια κουκίδα  στο  Αιγαίο και κανείς δεν ενδιαφέρεται» συνεχίζει η κ. Τηλιακού. «Πρέπει να ξεσηκωθούμε διότι οι επιπτώσεις θα είναι για όλη την κοινωνία και θα βουλιάξει τον κλάδο. Κανείς μέχρι τώρα δεν πέρασε να ελέγξει ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Αν η κυβέρνηση θέλει περισσότερα έσοδα ας κάνει αυτό!» .                                                                           

Όσο αφορά τη συνεργασία με την αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους , η οποία σταματά δυο μήνες νωρίτερα τις πτήσεις της  λέει ότι η συνεργασία με τη Ryan air ήταν κομβική και θα είναι  σοβαρό  πλήγμα η απόφασή της όχι μόνο για την Κω αλλά και την Κάλυμνο και τον αναρριχητικό τουρισμό. Ήδη οι κρατήσεις για το αναρριχητικό φεστιβάλ τον Οκτώβρη είναι μειωμένες φέτος. Τέλος η  πρόεδρος  καλεί τους τοπικούς άρχοντες να ενδιαφερθούν,  λέγοντας πως οι άνθρωποι που  ψηφίζονται  από εμάς οφείλουν να διεκδικούν τα δικαιώματα μας. Δεν μπορεί μονίμως να παλεύουμε μόνοι μας !!!  

πηγή: aigaio-tv.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!