Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Κάλυμνο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πολύς κόσμος κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της Καλύμνου για να παρακολουθήσει την παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28 Οκτωβρίου.  

Είχε προηγηθεί δοξολογία στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λέρου-Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσίου και ο πανηγυρικός της ημέρας που εκφωνήθηκε από την εκπαιδευτικό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Καλύμνου κ. Αγγελική Σβίγκου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο στην Κεντρική πλατεία.
Στην εξέδρα των επισήμων ήταν οι εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης που εκπροσώπησε τη Κυβέρνηση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!