Η Ένωση Καλυμνίων Ρόδου, στη Συνέλευση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Σωματείων Ρόδου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στη Συνέλευση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Σωματείων Ρόδου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο, εκπροσωπήθηκε η Ένωση Καλυμνίων Ρόδου «Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας», από την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και αρμόδια επί του Αρχείου κ. Δέσποινα (Νταίζη) Καμπούρη και το Νομικό Σύμβουλο – Έφορο Ταμείου Νικήτα Μπόλκα, συμμετέχοντας στην αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών, Παροικιακών Σωματείων Ρόδου. 

Στην ειδική αναφορά που έγινε από τον Πρόεδρο κ.  Εγγλέζο για τη νεοσύστατη Ένωση Καλυμνίων, τονίσθηκε η σπουδαιότητα συμμετοχής ακόμα ενός Συλλόγου που προάγει τον πολιτισμό στον τόπο μας.

Από τον Πρόεδρο της  Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών, Παροικιακών Σωματείων Ρόδου Νίκο Κωνσταντινίδη, υπεβλήθη πρόταση αδελφοποίησης των δύο Ομοσπονδιών, για περαιτέρω ενίσχυση της δυναμικής και των δραστηριοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Πρόεδρος του ΚΕΚ Γεννηματάς, Περιφερειακός Σύμβουλος  Δημήτρης Τσοπανάκης, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ξεκινήσει παράδοση μαθημάτων παραδοσιακών, μουσικών οργάνων.

Επίσης, από τον Πρόεδρο ΔΟΠΑΡ κ. Σέργιο Αϊβάζη, ζητήθηκε η ενημέρωση του Οργανισμού εκ μέρους όλων των Συλλόγων της Ρόδου, σχετικά με τις δραστηριότητες και τις συμμετοχές σε εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.  Ως προς αυτό, η κ. Καμπούρη και ο κ. Μπόλκας, δήλωσαν ότι η Ένωση Καλυμνίων, θα συμμετάσχει στην εκδήλωση για παραδοσιακά κάλαντα στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, με τα Καλύμνικα Κάλαντα του Αγίου Βασιλείου.

 

 

   Ο Γεν. Γραμματέας                                                      Η Πρόεδρος

Αναστάσιος Κουντούρης                                               Μαρία Βάλλα


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!