Η Κάλυμνος τίμησε τους ήρωες των Ιμίων.

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Η Κάλυμνος, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 , στο καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στον Ι.Ν Αγ. Νικολάου της Πόθιας, τίμησε την μνήμη των 3 ηρώων αξιωματικών του ΠΝ, Χριστόδουλου Καραθανάση , Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού που έχασαν τη ζωή του πριν 21 χρόνια, υπηρετώντας την Πατρίδα την νύχτα της 30/31 Ιανουαρίου 1996 στην κρίση των Ιμίων.

Στη Θ. Λειτουργία που προηγήθηκε και την επιμνημόσυνη δέηση που ακολούθησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστάτησε ο μητροπολίτης κ.κ Παΐσιος που μνημόνευσε και τους 3 Αξιωματικούς ΠΝ Αναστάσιο Τουλίτση, Κωνσταντίνο Πανανά και Ελευθέριο Ευαγγέλου που πριν ένα χρόνο περίπου, στις 11 Φεβρουαρίου 2016 έχασαν τη ζωή τους στην Κίναρο.
Τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτριος Κρεμαστινός
Παρόντες ήταν οι τοπικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές.
Ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής, οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων Ι.Μαστροκούκος, Δ.Διακομιχάλης, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι, Μιχαήλ Ζαίρης και Γεώργιος Ρούσσος.
Από την Περιφέρεια ο έπαρχος Καλύμνου Ιωάννης Θεμέλαρος και ο έπαρχος Κω Γ.Χαλκιδιός
Από Στρατιωτικής πλευράς ο Ταξίαρχος Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Στυλιανός Σεργεντάνης, και αντιπροσωπεία Αξιωματικών και Υπαξιωματικών από το 5/42 ΣΕ.
Από πλευράς Ναυτικού ο Κυβερνήτης της Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ που ήταν ελλιμενισμένη στο λιμάνι Καλύμνου, ο Διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Κω και αντιπροσωπεία Αξιωματικών.
Ο Υπολιμενάρχης Καλύμνου Πλωτάρχης Θεοφιλος Τσαγκάρης με αντιπροσωπεία στελεχών και ο Υποδιοικητή τους ΑΤ Καλύμνου Απόστολος Κατσιώτης .
Καθηγητές ,δάσκαλοι, οι σημαίες των σχολείων ,πολλοί μαθητές, πρόσκοποι και πολύς κόσμος.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου και εκπαιδευτικός Παναγιώτης Γιαμαίος .
Ακολούθησε η μετάβαση στο μνημείο των πεσόντων αξιωματικών μπροστά από το Λιμεναρχείο, όπου εψάλη τρισάγιο και έγινε κατάθεση στεφάνων.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!