Ανακοίνωση για το «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» στη Κάλυμνο

Ενημερώνουμε τους συμπατριώτες & συμπατριώτισσές μας ότι σύμφωνα με το άρθρο 55 του Ν. 4449/17 παρατείνεται η πρώτη φάση του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» το οποίο εφαρμόζεται σε 30 μικρούς και μεσαίους Δήμους για 1 ακόμη μήνα, ήτοι από 1.1.2017 έως 31.01.2017.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι στην Κάλυμνο, όσοι και όσες είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα Κοινωνικό Εισόδημα που υλοποιήθηκε από τον Δήμο Καλυμνίων, κατά το πρόσφατο πεντάμηνο, θα πληρωθούν κανονικά μέχρι την 31η Ιανουαρίου.
Επιπλέον, από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 αρχίζει η καθολική εφαρμογή του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με το περιεχόμενο της ΚΥΑ Γ.Δ.5οικ.2961-10/24.01.2017.
Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν οι πολίτες ηλεκτρονικά στη σελίδα www.keaprogram.gr, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών και στην υπηρεσία μας.
Για την πληροφόρηση των συμπολιτών μας, κατά το διήμερο 30/1/2017 & 31/1/2017 θα διανέμεται ειδικό ενημερωτικό υλικό από την υπηρεσία μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!