5η Γιορτή Εσπεριδοειδών Βαθύ Καλύμνου

Ο Σύλλογος Νέων Βαθύ Αμφιπετράν σας προσκαλεί την Κυριακή 4 Μαρτίου από τις 11.30 πμ στον αύλειο χώρο του σχολείου μας,να περάσουμε μια όμορφη ημέρα, γιορτάζοντας όλοι μαζί με ζωντανή μουσική "ΤΑ ΚΑΛΙΔΩΝΑΚΙΑ", φαγητό και ποτό!!

Στους πάγκους του συλλόγου μας,θα βρείτε σπιτικά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ, συμπυκνωμένοι χυμοί, σαπουνάκια, κηραλοιφές, κεραμικά ειδή και πολλά πολλά άλλα!!!
Ντόπιοι παραγωγοί θα είναι κοντά μας με εσπεριδοειδή και διαφορά λαχανικά, γαλακτοκομικά κ.α. Μαζί μας το ΙΕΚ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, τμήμα ζαχαροπλαστικής, με γλυκά που θα προσφερθούν δωρεάν από τους μαθητές!!!
13.00 Καλωσόρισμα από το σύλλογο μας κι αμέσως μετά χορός από το ΛΕΚ με τα παιδιά του τμήματος Βαθύ!! Θα προσφερθεί δωρεάν χυμός σε όλους!!!!
Είσοδος ελεύθερη!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!