ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΑΛ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΩΣΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ,Κ.ΙΑΚΩΒΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Κ.ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΜΑΡΙΑ,ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ.ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

Ρεπορτάζ: Νίκη Ρεϊση
πηγή: http://www.aigaiotv.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!