Όχι στην κατάργηση ειδικότητας υπαλλήλων διοίκησης και οικονομικών υπηρεσιών στο ΕΠΑΛ Παραδεισίου Ρόδου

Εντελώς αιφνιδιαστικά  το Υπουργείο Παιδείας  καταργεί την ειδικότητα  των  «Υπαλλήλων  διοίκησης και οικονομικών υπηρεσιών»  από το ΕΠΑΛ Παραδεισίου. Αντ’ αυτού προτείνει   την   ίδρυση ειδικότητας «Υπαλλήλων   Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού»  με την δικαιολογία  ότι  δεν υπάρχει σε άλλο σχολείο  του νησιού.   

Η  κατάργηση  της  ειδικότητας   «Υπαλλήλων  διοίκησης και οικονομικών  υπηρεσιών»  που υπάρχει από ιδρύσεως αυτής της σχολικής μονάδας  γίνεται υπό καθεστώς  πλήρους αιφνιδιασμού κυριολεκτικά  στο παραπέντε, χωρίς να έχει προηγηθεί   καμιά ενημέρωση    μαθητών  και   γονέων.

Ερωτάται ο υπουργός σε τι εξυπηρετεί αυτή η αιφνιδιαστική ενέργεια του  ίδιου και των  συνεργατών του;

Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στη  σχολική μονάδα  -  το  εκπαιδευτικό προσωπικό και στις  μετακινήσεις των μαθητών προς άλλες σχολικές μονάδες;

Μήπως αυτοί οι αυτοσχεδιασμοί εντάσσονται στις καταργήσεις  - συγχωνεύσεις  των σχολικών μονάδων σύμφωνα με τις επιταγές του ΟΑΣΑ και της κυβέρνησης;

Η  Α ΕΛΜΕ   Δωδεκανήσου   προτείνει να μην καταργηθεί ή υπάρχουσα , ενώ θεωρεί ευπρόσδεκτη  και απαραίτητη  και την ύπαρξη της ειδικότητας  «Υπαλλήλων   Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                               Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                 ΑΝΔΡΕΑΣ  ΜΑΡΙΝΟΣ                                                                                     ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΞΑΦΗΣ                                  


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!