Ο Γ.Γ. Βιομηχανίας κ. Ε. Ζαφείρης για την σύνδεση του τουρισμού με την κατανάλωση των τοπικών προϊόντων

Εκστρατεία σύνδεσης του τουρισμού με την κατανάλωση των τοπικών προϊόντων του κάθε τόπου, με στόχο οι τουρίστες της Ελλάδας να καταναλώνουν ελληνικά προϊόντα ξεκίνησε το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Από τη Χίο, ο Γ.Γ. Βιομηχανίας του Υπουργείου Ε. Ζαφείρης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ λίγο μετά την άφιξή του στο νησί αναφέρθηκε εκτενώς στο φιλόδοξο εγχείρημα παραθέτοντας σειρά στοιχείων, μεταξύ αυτών και το γεγονός ότι τα 30 εκ. τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε χρόνο καταναλώνουν μόλις 13% των ελληνικών προϊόντων με τις τουριστικές επιχειρήσεις να βασίζονται κατά κύριο λόγο στις εισαγωγές. 

πηγή: http://www.aigaiotv.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!