ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 95 ΑΔΤΕ

Συνάντηση με τον νέο διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, στρατηγό κ. Ρουμάνη πραγματοποίησε χθες 24.5.2018 ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Αγ. Εφραίμ».

Τον Σύλλογο εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Φιλήμονας Νικολάου, το μέλος του Δ.Σ. κ. Σοφία Ντάλλαρη, ο λογιστής κ. Ιωάννης Χανιωτάκης και τα επίτιμα μέλη π. Νεκτάριος Πόκκιας και Σπύρος Συρόπουλος, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Ο πρόεδρος κ. Νικολάου, με την κ. Ντάλλαρη και τον κ. Χανιωτάκη, ενημέρωσαν τον κ. Ρουμάνη για τις δράσεις και τις προσπάθειες του Συλλόγου. Ο π. Πόκκιας τόνισε πόσο σημαντικό είναι να στηριζόμαστε στις συνεργασίες και ο κ. Συρόπουλος, παρουσίασε τη συνεργασία του Συλλόγου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και επεσήμανε ότι τόσο ο στρατός, όσο και η εθελοντική αιμοδοσία ασπάζονται μία κοινή αρχή: τη μέριμνα της πρόληψης και την ετοιμότητα για κάθε απρόοπτο συμβάν. Ο κ. Ρουμάνης διαβεβαίωσε τα μέλη του Συλλόγου για την καλή θέληση και τη συνεργασία της 95 ΑΔΤΕ, όπως άλλωστε έπραξαν και οι προκάτοχοί του και εγγυήθηκε για τη διοργάνωση ενημερωτικών παρουσιάσεων στις τάξεις του στρατού μαζί με τα μέλη του Συλλόγου αλλά και άλλες κοινές δράσεις που θα βοηθήσουν στην ενημέρωση για τον εθελοντισμό, αναδεικνύοντας παράλληλα το κοινωνικό πρόσωπο του Στρατού.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!