Αποστολή της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής στο διεθνές φεστιβάλ χορού και μουσικής της Πράγας

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στην Πράγα έλαβε χώρα ένα από τα πλέον σημαντικά διεθνή πολιτιστικά φεστιβάλ χορού και μουσικής με 20 χρόνια ιστορίας και με περισσότερες από 30 εθνικές συμμετοχές. Έδωσαν το παρόν αποστολές από μακρινές χώρες, όπως το Βιετνάμ με περισσότερους από 40 χορευτές, η Μογγολία, το Μεξικό, χώρες από την Αφρική και πολλές ευρωπαϊκές

Η Ένωση Καλυμνίων Αττικής είχε την τιμή αλλά και τη χαρά να εκπροσωπήσει όχι μόνο την Κάλυμνο και τη Δωδεκάνησο αλλά τη χώρα μας, ως ο μοναδικός σύλλογος από την Ελλάδα.
Η Ένωσή μας με αποστολή 22 ατόμων, εκ των οποίων 18 χορευτές, παρουσίασε χορούς από τη Δωδεκάνησο και την υπόλοιπη Ελλάδα σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, προσφέροντας προϊόντα της Καλύμνου, όπως σφουγγάρια και μέλι, ούζο από τη Σάμο και διαφημιστικά φυλλάδια του νησιού μας. Οι αντιδράσεις των παρισταμένων ήταν ιδιαίτερα θερμές και συγκινητικές.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ συναντηθήκαμε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και με την Πρόεδρο της ελληνικής ομογένειας, κα Τασούλα Ζησάκη. Ανταλλάξαμε απόψεις και προτάσεις σχετικά με τη λειτουργία και συνεργασία των συλλόγων μας και συμφωνήθηκε η αδελφοποίηση των δύο σωματείων. Σημειωτέον ότι για πρώτη φορά η ελληνική ομογένεια της Τσεχίας αδελφοποιείται με πολιτιστικό σύλλογο από την Ελλάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Τσέχους και Σλοβάκους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση και τη ζεστή αγκαλιά και φιλοξενία που μας προσέφεραν. Επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους ανώνυμους και επώνυμους ιδιώτες χορηγούς μας και ειδικότερα τους κ.κ. Γιάννη Χαλίκο, Μιχάλη Ψαρομπά (εταιρεία πετρελαιοειδών Αργώ), Σταμάτη Κουτούζη (σπογγέμπορας), Ιωάννη Γαβαλά και Νικόλα Ατσά (μελισσοπαραγωγοί), Καλλιόπη Τσαγκάρη (πρακτορείο τουρισμού alter Holiday) και τον Δήμο Καλυμνίων.

Τέλος ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους χορευτές μας και τους χοροδιδάσκαλους κ.κ. Αντώνη και Μαρία Κοκκινίδη, οι οποίοι έβγαλαν εις πέρας ένα σύνθετο θέαμα, αντιπροσωπευτικό της πλούσιας πολιτισμικής παράδοσης του τόπου μας.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης Γ. Καλικάτζαρος      Στέφανος Γερασίμου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!