ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΧΕΛΩΝΑ "ΑΡΙΑΔΝΗ" ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ

Μετά την επτάμηνη καθημερινή περίθαλψη, απελευθερώθηκε η «Αριάδνη» καθώς είναι τώρα σε θέση να βρει ξανά το φυσικό της περιβάλλον. Η «Αριάδνη» αφέθηκε ελεύθερη στην παραλία του Ενυδρείου στην πόλη της Ρόδου, ενώπιον πλήθους μαθητών αλλά και κόσμου που έσπευσαν να την συνοδεύσουν στο ταξίδι της. 

Στις 14 Οκτωβρίου 2017 στην παραλία της Ψαροπούλας στην πόλη της Ρόδου βρέθηκε από ευαισθητοποιημένη συμπολίτισσά μας, μια τραυματισμένη ζωντανή θαλάσσια χελώνα καρέτα - καρέτα. Η νεαρή χελώνα έφερε τρία αγκίστρια στο στόμα, καθώς και πολλαπλές περιφερειακές εκδορές στα πτερύγια. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε από το προσωπικό του Υδροβιολογικού Σταθμού Ρόδου στις εγκαταστάσεις του Σταθμού.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!