Ο Δήμος Καλυμνίων, προχωρά σε λειτουργία στέγης για την προστασία ανήλικων ΑΜΕΑ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Δήμος Καλυμνίων, προχωρά σε λειτουργία στέγης για την προστασία ανήλικων ΑΜΕΑ.

Την ευαισθησία του στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα αποδεικνύει για άλλη μια φορά ο Δήμος Καλυμνίων. Σήμερα, υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δημάρχου Καλυμνίων Γιάννη Γαλουζή και του εκπροσώπου του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. «Άγιος Παντελεήμων» κ. Φίλιππο Ολυμπίτη.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι:

  1. H κάλυψη των λειτουργικών αναγκών για την ίδρυση και λειτουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με αναπηρία που διαθέτουν υψηλό, μέσο ή χαμηλό βαθμό αυτονομίας, ηλικίας άνω των 18 ετών, στην Κάλυμνο.
  2. Η υποστήριξη σε τεχνικό επίπεδο με την παροχή υπηρεσιών.
  3. Η παροχή υλικοτεχνικής υποδομής, κάθε είδους εξοπλισμού και τροφίμων που θα πραγματοποιείται συμπληρωματικά και κατά περίσταση στη βάση της δυνατότητας διάθεσης και παροχής.

Η συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση ειδικής περίπτωσης, κοινωνικού χαρακτήρα, δεν διαπραγματεύεται προκαθορισμένους οικονομικούς πόρους. Στηρίζεται στην εν γένει λειτουργία του Δήμου Καλυμνίων και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την λειτουργία δημοτικών ακινήτων που με έμμεσο ή άμεσο τρόπο ανήκουν στην ιδιοκτησία του. Η διάρκεια της προγραμματικής σύμβασης είναι αορίστου χρόνου.

Συνεχίζοντας την κοινωνική πολιτική, ο Δήμος Καλυμνίων, μέσω της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Μαρίας Αλεξανδράκη, προσέφερε ενόψει του Πάσχα, ποσότητα αμνοεριφίων, τόσο σε άπορες οικογένειες, όσο και στο Στρατό.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!