Επίτιμος Δημότης Καλύμνου ο Βάσος Λυσσαρίδης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλύμνου με την υπ’ αριθμ. 345/28-9-2010 ομόφωνη απόφασή του ανακήρυξε ως επίτιμο δημότη τον  κ. Βάσο Λυσσαρίδη. Σας προκαλούμε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 στο συνεδριακό κέντρο του Ξενοδοχείου «ΕΛΙΕΣ»  και ώρα 7μ.μ. στην εκδήλωση προς τιμήν του επίτιμου προέδρου της ΕΔΕΚ κ. Βάσου Λυσσαρίδη.

 

Ο Βάσος Λυσσαρίδης, μια ιστορική φυσιογνωμία με πολυετή προσφορά και εμπειρία, συμμετείχε και συμμετέχει ως πρωταγωνιστής σε όλο το φάσμα των πολιτικών και εθνικών αγώνων του Κυπριακού Ελληνισμού.

Αποδέχτηκε σχετική πρόσκληση μας, θα βρίσκεται μαζί μας στην Κάλυμνο, στο πλαίσιο των σχέσεων που διατηρεί ο Δήμος Καλυμνίων με την Μεγαλόνησο.

Κορυφαία στιγμή για τον τόπο μας, για όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας. Τιμούμε ως οφείλουμε τον επιστήμονα, τον αγωνιστή, τον πολιτικό άνδρα, τον Βάσο Λυσσαρίδη,  με τη συμμετοχή μας και με την παρουσία μας στην ως άνω αναφερόμενη εκδήλωση.

 

- Ο -

Δήμαρχος

Γεώργιος Α. Ρούσσος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!