Οι Τούρκοι διακινητές δεν… προτιμούν την Κάλυμνο

Το αιματηρό περιστατικό της 22ας Σεπτεμβρίου 2014 στη θαλάσσια περιοχή Καλύμνου- Ψερίμου, φαίνεται να άλλαξε τους σχεδιασμούς τους.
Οι Τούρκοι διακινητές φαίνεται ότι άλλαξαν τους σχεδιασμούς και η Κάλυμνος εξαιρέθηκε από τους προορισμούς που είχαν για την μεταφορά παράνομων μεταναστών.
Ουσιαστικός λόγος για την αλλαγή αυτή, φαίνεται όπως όλα δείχνουν, είναι το αιματηρό περιστατικό που συνέβη τις πρωινές ώρες της 22ας Σεπτεμβρίου 2014 στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλύμνου- Ψερίμου .
Συγκεκριμένα όταν σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ συνέλαβε δύο Τούρκους διακινητές που μετέφεραν δώδεκα (12) παράνομους μετανάστες, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι διακινητές επιχείρησαν να εμβολίσουν το σκάφος του Λιμενικού, με αποτέλεσμα τoν τραυματισμό ενός εκ των δύο στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που μετείχαν στην επιχείρηση, καθώς και δύο μεταναστών. Οι δύο μετανάστες μάλιστα τραυματίστηκαν σοβαρά από βολές όπλου ο ένας στο κεφάλι και ο άλλος στον ώμο και στο χέρι και μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομεία εκτός Καλύμνου .
Από τις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα που γράφεται το ρεπορτάζ, δεν επιχειρήθηκε ή έγινε μεταφορά παράνομων μεταναστών στην Κάλυμνο ,όταν όλο το προηγούμενο διάστημα και επί καθημερινής βάσεως μεταφερόντουσαν από Τούρκους διακινητές δεκάδες παράνομοι μετανάστες είτε στο νησί μας είτε στην Ψέριμο.
Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι ενώ σταμάτησε η μεταφορά παρανόμων μεταναστών στην Κάλυμνο στο ίδιο χρονικό διάστημα παρατηρείται μία πολύ μεγάλη αύξηση εισόδου παρανόμων μεταναστών στην γειτονική Κω και στο Φαρμακονήσι .
Ένα γεγονός που επιβεβαιώνει την εκτίμηση μας ,ότι οι Τούρκοι διακινητές διεγραψαν την Κάλυμνο από τους σχεδιασμούς τους, προτιμώντας την Κω και το Φαρμακονήσι, θεωρώντας ότι μπορούν να αποφύγουν ευκολότερα τα σκάφη του του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
kalymnos-news.gr
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!