Στήριξη του Καλύμνιου τραγουδιστή Βαγγέλη Πανάτου στον Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη

Με επιστολή του στην ιστοσελίδα μας kalymniansvoice.com , ο συμπατριώτης μας τραγουδιστής - συνθέτης κ. Βαγγέλης Πανάτος, κάνει γνωστά τα εξής :
 Φίλοι μου,
Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές στηρίζω τον φιλο μου ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ και την παράταξη ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, γιατί με την στάση, τους αγώνες και την προσφορά του στον τόπο μας, απέδειξε ότι δεν είναι τυχαία στην πρώτη γραμμή τόσα χρόνια και πρέπει να του δώσουμε με την ψήφο μας την δύναμη να υλοποιήσει σημαντικότατα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί για την κρίσιμη αυτή πενταετία. Με ένα επιτελείο αξιολογότατων συνεργατών και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που χαίρουν της αποδοχής των πολιτών του πανέμορφου νησιού μας, προχωρά με γοργά βήματα στην ανάπτυξη της Καλύμνου σε πραγματικά δύσκολους καιρούς για την Χώρα μας.
Με εκτίμηση
Βαγγέλη Πανάτος
Τραγουδιστής-Συνθέτης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!