Εκτός η Κως στις πτήσεις της Ryanair, από το Ελ. Βενιζέλος...

Πτήσεις από και προς την Αθήνα ξεκινά από την ερχόμενη θερινή περίοδο η ιρλανδική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair.

Θα δημιουργήσει βάση με δύο αεροπλάνα και θα πετά προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη.

Δυναμική είσοδο στην αεροπορική αγορά της Αθήνας θα κάνει από τον ερχόμενο Απρίλιο η ιρλανδική εταιρία Ryanair, η οποία πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι από την ερχόμενη θερινή περίοδο ξεκινάει πτήσεις από και προς την Αθήνα.Η εταιρία θα δημιουργήσει βάση στην ελληνική πρωτεύουσα, με δύο αεροπλάνα που θα σταθμεύουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το μεγάλο της ατού είναι οι χαμηλές τιμές των ναύλων που θα ξεκινούν από 12 ευρώ ανά διαδρομή.
Η Ryanair θα πετά από την Αθήνα προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη.
Σε ετήσια βάση υπολογίζει ότι θα μεταφέρει 1,2 εκατ. επιβάτες, ενώ σύμφωνα με τον διευθυντή του εμπορικού της τμήματος Ντέιβιντ Ομπράιαν η δραστηριοποίησή της στην Αθήνα πρόκειται να συμβάλει στη δημιουργία 1.200 θέσεων στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με τα στελέχη της ιρλανδικής εταιρίας χαμηλού κόστους, η Ryanair θα ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στην ελληνική πρωτεύουσα ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει ή όχι διαφοροποίηση στην τιμολογιακή πολιτική του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο πολλές φορές έχει επικρίνει για τα υψηλά κόστη του.
euro2day.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!