Λειτουργία Ειδικού Τμήματος υποψηφίων Πλοιάρχων και Μηχανικών Γ΄ τάξης ΕΝ

Θέμα : Λειτουργία Ειδικού Τμήματος υποψηφίων Πλοιάρχων και Μηχανικών Γ΄ τάξης ΕΝ Εφαρμογή: Ναυτικοί πλοίαρχοι και μηχανικοί ,που δεν προέρχονται από Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού και επιθυμούν να αποκτήσουν το δίπλωμα Γ΄πλοιάρχου ή μηχανικού.
Περίληψη : Τον Ιανουάριο του έτους 2014 θα λειτουργήσουν στην ΑΕΝ/ Ασπροπύργου τα παραπάνω αναφερόμενα ειδικά τμήματα, στα οποία υποχρεούνται να φοιτήσουν οι ενδιαφερόμενοι ναυτικοί που προέρχονται από Επαγγελματικά Λύκεια ναυτικής κατεύθυνσης πλοιάρχων-μηχανικών και Ναυτικά Λύκεια (πρώην), για την απόκτηση του διπλώματος Γ΄πλοιάρχου ή μηχανικού, καθώς και οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση πτυχίου Κυβερνήτη.
____________________________________________________________________________
Έχουμε την τιμή να σας πληροφορήσουμε, ότι όπως μας γνώρισε η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου τον Ιανουάριο 2014 προγραμματίζεται να λειτουργήσουν στην ΑΕΝ/Ασπροπύργου τα Ειδικά Τμήματα στα οποία υποχρεούνται να φοιτήσουν όσοι ναυτικοί επιθυμούν να αποκτήσουν δίπλωμα Γ΄πλοιάρχου ή μηχανικού Ε.Ν.
Ειδικότερα για την φοίτηση στα παραπάνω τμήματα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Επαγγελματικού Λυκείου (τμήματος ναυτικής κατεύθυνσης πλοιάρχων ή μηχανικών), ή πτυχίου Ναυτικού Λυκείου (πρώην) αντίστοιχης ειδικότητας.
Επιπλέον στα Ειδικά Τμήματα μπορούν να φοιτήσουν και οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση πτυχίου Κυβερνήτη, Κυβερνήτη Ρ/Κ, καθώς και πρακτικοί μηχανικοί για την απόκτηση διπλώματος Γ΄ μηχανικού.
Επισημαίνεται ότι για όλες τις παραπάνω κατηγορίες απαιτείται και θαλάσσια υπηρεσία κατευθυνόμενης εκπαίδευσης ο χρόνος της οποίας, καθώς και τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα τους, καθορίζονται ανάλογα με την προέλευση τους από τον Ν.243/98 (ΦΕΚ 181Α/98).
Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και τις ημερομηνίες υποβολής τους και λοιπές λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δ΄ Τμήμα της Διεύθυνσης Ναυτικής Εκπαίδευσης, τηλ. 2104191700.
Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά ναυτικούς που ενδεχομένως υπηρετούν σε πλοία σας και εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες.
Μετά τιμής
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ευστράτιος Ξυνός

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!