Κωφεύουν οι βουλευτές της κυβέρνησης για το κλείσιμο της Δωδεκανήσου

Πλήθος αντιδράσεων στην κοινή γνώμη της Ρόδου και της Δωδεκανήσου, αλλά και δυσφορία στη διοίκηση της τράπεζας Δωδεκανήσου,

προκάλεσαν οι δηλώσεις στην Τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ ,του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Υψηλάντη, ο οποίος δικαιολογεί την τράπεζα Ελλάδος για την απόφασή της να κλείσει την τράπεζα των Δωδεκανησίων, επιρρίπτοντας εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες στη Διοίκηση της συνεταιριστικής τράπεζας της περιοχής μας.

«Προτιμώ να σιωπώ αυτή την ώρα παρά να ομιλώ. Ήμουν αντιπρόεδρος της τράπεζας και την παραδώσαμε αλώβητη» ανέφερε με νόημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κατάστασή της δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι σήμερα.
Στο ερώτημα αν θα αντιδράσουν οι Δωδεκανήσιοι κυβερνητικοί βουλευτές πιεστικά στην κυβέρνηση, ακόμη και με παραίτηση τους, ο κ. Υψηλάντης έκανε λόγο για λαϊκισμό, σημειώνοντας ότι αυτός εκτελεί το καθήκον του καθημερινά με αποτελεσματικότητα.
 
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!