Προσοχή! Έρχεται ο πιο μεγάλος χιονιάς των τελευταίων ετών!

Πάρα πολλές ενδείξεις μας δείχνουν έναν πολύ ψυχρό Δεκέμβριο... τουλάχιστον για το πρώτο μισό του, σε όλη την Ευρώπη, με χιόνια και πολύ κρύο.
Όπως αναφέρει το greek-weather.org, τεράστια καιρική αλλαγή έπεται μετά τις 5-6 περίπου Δεκεμβρίου στην βόρεια και κεντρική Ευρώπη και που ίσως να δημιουργήσει συνθήκες βαρυχειμωνιάς όχι μόνο σε αυτά τα τμήματα της Ευρώπης, αλλά και στα Βαλκάνια και την χώρα μας.
Πιο συγκεκριμένα, ένα σύστημα σφοδρού ψύχους, φαίνεται να εισχωρεί σε βόρεια και κεντρική Ευρώπη μετά τις 5-6 Δεκεμβρίου, με θερμοκρασίες πολύ πιο κάτω από τους 0oC, αλλά και πάρα πολλά χιόνια, πιστεύουμε τα πιο σφοδρά των τελευταίων χρόνων που έχουν πέσει σε βόρεια και κεντρική Ευρώπη.
Σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία, η Φιλανδία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Αυστρία, η Πολωνία, η Σλοβακία και γενικότερα χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, θα δεχτούν πάρα πολύ χιόνια μετά τις 5-6 Δεκεμβρίου και για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον 2-3 ημερών.
Μία τέτοια εξέλιξη εφόσον γίνει, θα σημαίνει πιθανότατα και αλλαγή του καιρού στα Βαλκάνια και την χώρα μας μετά τις 10 περίπου Δεκεμβρίου, με πολύ κρύο ως και ψύχος, αλλά και χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές των Βαλκανίων και λογικά και της Ελλάδας.
Αυτό το σενάριο υπάρχει τεράστια πιθανότητα να συμβεί, αν επαληθευτούν και τις επόμενες ημέρες στα προγνωστικά μας για βαρυχειμωνιά μετά τις 5-6 Δεκεμβρίου σε όλη την Ευρώπη σχεδόν. Φαίνεται πάντως η βαρυχειμωνιά για κεντρική και βόρεια Ευρώπη, να κλειδώνει το Σαββατοκύριακο. Έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε πιο καλά μετά το Σαββατοκύριακο, αν και η χώρα μας προς τα μέσα του Δεκεμβρίου, δεχτεί ψυχρή εισβολή και χιόνια σε μηδενικά ύψη.
Είναι μία πρόβλεψη με βάση την διάταξη των συστημάτων που επικρατούν αυτή την περίοδο σε όλο το βόρειο ημισφαίριο της γης.
Πιστεύουμε πως σίγουρα το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου, θα μείνει αξέχαστο όσον αφορά το κρύο και τα χιόνια σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, με τον χειμώνα να κάνει την εμφάνιση του αρκετά δυναμικά.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε και μετά το Σαββατοκύριακο για αυτή την τόσο σημαντική καιρική μεταβολή στην Ευρώπη, η οποία πέρα από βαρυχειμωνιά, θα έχει και πολλές βροχές κυρίως στην δυτική Ευρώπη.
http://news24gr.blogspot.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!