Εξάμηνο τέλος: Σε νέες απεργίες και το ΕΚΠΑ μετά το ΕΜΠ

Στον "αέρα" ακόμα η απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΚΠΑ. Νέα 24ωρη αύριο Παρασκευή στο ΕΜΠ και ΕΚΠΑ και συμμετοχή στην απεργία του Εθνικού Οργάνου την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη
Σε νέα 24ωρη απεργία αύριο Παρασκευή προχωρούν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης τους.
Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίστηκαν και οι διοικητικοί του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η νέα κινητοποίηση έρχεται παρά το καλό κλίμα που επικράτησε χθες Τετάρτη κατά τις επαφές του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, με τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους πρυτάνεις των δύο ιδρυμάτων.
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 48 απεργία που έχει προκηρύξει από την Δευτέρα το εθνικό όργανό τους.
 
news247.gr
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!