Χίος: Μποϊκοτάζ στην Olympic Air, πρόταση για πτήσεις με τουρκική εταιρία

Από σήμερα, Τετάρτη και έως την Τρίτη 19 Νοεμβρίου οι Χιώτες μποϊκοτάρουν την Olympic Air, ζητώντας φθηνότερα εισιτήρια για την Αθήνα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, το μποϊκοτάζ κήρυξε η Ένωση Καταναλωτών Χίου, ζητώντας από τους πολίτες να δείξουν εμπράκτως την αντίθεσή τους στις υψηλές τιμές των εισιτηρίων, καθώς και στην απομόνωση του νησιού από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Όπως λένε, δεν είναι δυνατόν η εταιρία να ζητά μισό μισθό για ένα εισιτήριο, την ώρα που με το 1/3 των χρημάτων φθάνει κανείς σε ευρωπαϊκούς και άλλους προορισμούς.
Μια ανατρεπτική πρόταση κατέθεσε, δε, στο Δημοτικό Συμβουλιο ο αντιδήμαρχος Βροντάδου Ν.Νύκτας, ζητώντας να διερευνηθεί η δυνατότητα να κληθεί ιδιωτική τουρκική αεροπορική εταιρία που εκτελεί το δρομολόγιο Σμύρνη-Αθήνα, να κάνει στάση στη Χίο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η κίνηση θα έχει ως αποτέλεσμα να μεταβαίνουν στη Χίο τουρίστες από τη Σμύρνη, καθώς και οι Χιώτες στην Αθήνα με το ένα τρίτο της τιμής του μονοπωλίου της Olympic Air.
Η εφημερίδα σημειώνει ότι η τουρκική εταιρία εκτελεί την πτήση Σμύρνη Αθήνα έναντι περίπου 50 ευρώ.
Το εισιτήριο της Olympic Air από Χίο προς Αθήνα (σε κοντινές ημερομηνίες) κυμαίνεται από 70 έως 107 ευρώ και από Αθήνα προς Χίο κυμαίνεται από 75 έως 125 ευρώ.
 
in.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!