Η Interpol αναζητεί αγνοούμενο παιδί από την Κω.

Στα τέσσερα παιδιά ελληνικής καταγωγής που αναζητά η Ίντερπολ είναι και ένα ανήλικο παιδί από την Κω, το οποίο φαίνεται πως εξαφανίστηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2012.
Σύμφωνα με την Ροδιακή, ο πατέρας του μικρού Σάββα- Κωνσταντίνου Πανάτου κατήγγειλε την εξαφάνιση του γιού του, ενώ οι έρευνες στρέφονταν τότε στη Ρουμάνα μητέρα του παιδιού.
Η ιστορία του μικρού Σάββα- Κωνσταντίνου, δεν είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις την περίοδο που εξαφανίστηκε, ίσως επειδή η μητέρα φέρεται να έφυγε από το νησί μαζί με το παιδί της.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ίντερπολ, ο μικρός Σάββας- Κωνσταντίνος εξακολουθεί να αναζητείται, και οι πληροφορίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα είναι ότι γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 2005, είχε καστανά μαλλιά και μάτια ενώ τώρα θα είναι 8 ετών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!