Ταλαιπωρία με τις ατέλειωτες ουρές στον ΟΑΕΔ Κω.

  2  υπάλληλοι εξυπηρετούν εκατοντάδες εργαζόμενους από την Κω και απο άλλα νησιά όπως η Κάλυμνος.
 
Σύμφωνα με το kosvoice.gr από τις 7 το πρωί κάθε μέρα ξεκινάει να μαζεύεται ο κόσμος για να καταθέσει τα χαρτιά του για τα διάφορα επιδόματα και κυρίως το επίδομα ανεργίας.
Τώρα που κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα μεγάλα ξενοδοχεία και οι εποχικές επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι κατά εκατοντάδες τρέχουν στον ΟΑΕΔ. Αποτέλεσμα να δημιουργείται το αδιαχώρητο τόσο μέσα στο κατάστημα της Κω όσο και έξω από αυτό και στους γύρω δρόμους.
Και το απίστευτο είναι ότι τους χιλιάδες εργαζομένων μέχρι και σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 τους εξυπηρετούν 2 υπάλληλοι.
Δύο ηρωικές στην κυριολεξία εργαζόμενες που πάντα με ευγένεια και υπευθυνότητα παρέχουν τις υπηρεσίες τους και προσπαθούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων.
Το κράτος θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένο και σε αυτό τον τομέα αλλά...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!