Οι ιστορίες χαμένων παιδιών που συγκλόνισαν Ελλάδα και Ευρώπη

Η ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ... Η Μαντλίν, ο Μπεν, ο Άλεξ και οι γονείς που δεν ξέρουν αν και πού ζουν τα παιδιά τους.
Μνήμες από ιστορίες που έχουν συγκλονίσει και το πανελλήνιο τα προηγούμενα χρόνια ξύπνησε η περιπέτεια της 4χρονης Μαρίας που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στη Λάρισα.
Η Μαντλίν Μακάν, ο Μπεν Νίνταμ και ο Άλεξ Μεσχισβίλι ήταν μόνο μερικές από τα πρόσωπα που απασχόλησαν και εξακολουθούν να απασχολούν την επικαιρότητα καθώς ακόμα οι υποθέσεις τους δεν έχουν «κλείσει» οριστικά.
Πρώτη χρονικά είναι η ιστορία του μικρού Μπεν, ο οποίος χάθηκε σε ηλικία 21 μηνών το 1999 ενώ βρισκόταν με τους γονείς του στην Κω. Από τότε, 14 χρόνια μετά, κανείς δεν έχει καταφέρει να ανακαλύψει που βρίσκεται το παιδί.
Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται αυτά της απαγωγής από τσιγγάνους ή του ατυχήματος σε οικοδομή όπου έπαιζε.
Δεύτερη χρονικά ιστορία είναι αυτή του 11χρονου Άλεξ από τη Βέροια, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το 2006. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να υπάρχει καταδίκη δύο παιδιών, ηλικίας τότε 11 και 13 ετών, αλλά μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το που βρίσκεται το άψυχο κορμάκι του άτυχου Άλεξ.
Η ιστορία, όμως, που ίσως μοιάζει περισσότερο με αυτή της 4χρονης Μαρίας - μιας και τα δύο κορίτσια είναι ξανθά και έχουν περίπου την ίδια ηλικία - είναι αυτή της Μαντλίν, η οποία σε ηλικία τριών ετών - τότε, τον Μάιο του 2007 - εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου Πράγια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Στην περίπτωσή της οι γονείς της αλλά και η βρετανική αστυνομία συνεχίζουν τις έρευνες και μάλιστα τις τελευταίες μέρες, προέκυψαν νέα στοιχεία για έναν άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εθεάθη κοντά στο δωμάτιο των ΜακΚαν να απομακρύνεται με κατεύθυνση τη θάλασσα, κρατώντας στα χέρια του ένα κοριτσάκι.
protothema.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!