Φθινοπωρινές προσφορές της BLUE STAR FERRIES στη γραμμή της Δωδεκανήσου

Η BLUE STAR FERRIES, στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των επιβατών και των κατοίκων των νησιών μας, παρέχει μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές σε όλα τα δρομολόγια των Δωδεκανήσων

για το φθινόπωρο του 2013, ως ακολούθως:

Super Οικονομική
Τιμή κατ΄ άτομο 20€
Special Οικονομική
Έκπτωση 20% στους επιβάτες
Οι ανωτέρω προσφορές ισχύουν από 16/09/2013 έως 31/12/2013, για περιορισμένο αριθμό θέσεων, στην Οικονομική θέση για κάθε δρομολόγιο. Δεν ισχύουν εμπορικές εκπτώσεις.
10% έκπτωση στους κατόχους SeaSmiles/Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών
Η προσφορά ισχύει σε κάθε δρομολόγιο από 16/09/2013 έως 31/12/2013, σε όλες τις κατηγορίες επιβατών, Ι.Χ. και μηχανών εκτός των κατηγοριών Super Οικονομική και Special Οικονομική.
25% έκπτωση στις 2κλινες καμπίνες
Η προσφορά ισχύει μόνο για τις 2κλινες εσωτερικές και εξωτερικές καμπίνες και ανά κρεβάτι, από 01/10/2013 έως 15/12/2013. Στην κατηγορία αυτή ισχύουν εμπορικές εκπτώσεις.
25% έκπτωση σε 4κλινη καμπίνα
Εξακολουθούν να ισχύουν οι Οικογενειακές Προσφορές 25% σε τετράκλινες καμπίνες, οι οποίες αφορούν:
α) 4 ενήλικες σε 1 καμπίνα 4κλινη εσωτερική/εξωτερική
β) 3 ενήλικες και 1 παιδί σε καμπίνα 4κλινη εσωτερική/εξωτερική
γ) 2 ενήλικες και 2 παιδιά σε καμπίνα 4κλινη εσωτερική/εξωτερική
Απαραίτητη προϋπόθεση να ταξιδέψουν τα 4 άτομα στην ίδια καμπίνα με τον ίδιο Κωδικό Κράτησης.
20% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής Ι.Χ. αυτοκινήτων
Επίσης, ισχύει η έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής των Ι.Χ. αυτοκινήτων με τα πλοία Blue Star 2, Blue Horizon και Διαγόρας, όταν εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης.
Η Blue Star Ferries ταξιδεύει με συνέπεια χειμώνα-καλοκαίρι στο Αιγαίο και θεωρεί ότι με την παροχή κινήτρων για ταξίδι θα συμβάλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση του εσωτερικού τουρισμού, που τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί σημαντικά, προς όφελος των νησιών μας και επιπλέον θα διευκολύνει τις μετακινήσεις του νησιωτικού κοινού κατά τη φθινοπωρινή περίοδο.
Ο Όμιλος Attica δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές. Διαθέτει το νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία, προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!