«Έστελναν δισεκατομμύρια μυστικά στην Ελλάδα για να μην πτωχεύσει»

Για κρυφή αερομεταφορά 10 δισ. ευρώ από την ΕΕ κάνει λόγο η Daily Mail
Για ένα μυστικό σχέδιο αερομεταφοράς 10 δισεκατομμυρίων στην Ελλάδα από την ΕΕ, που στήθηκε το καλοκαίρι του 2011 ώστε η χώρα να μην πτωχεύσει, κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η βρετανική Daily Mail.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Ιούνιο του 2011 η Ελλάδα είχε μείνει κυριολεκτικά χωρίς μετρητά, καθώς οι Έλληνες είχαν αντιδράσει στην απειλή της τρόικας να παγώσει την πληρωμή της τότε δόσης των 12 δισ. ευρώ, με μαζικές αποσύρσεις χρημάτων από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι τότε η Τρόικα ενεργοποίησε μια μυστική αερογέφυρα, καθώς σύντομα δεν θα υπήρχαν αρκετά χρήματα στη χώρα και μια χρεωκοπία θα απειλούσε σοβαρά την Ευρωζώνη. Μάλιστα, τονίζει ότι για την μυστική εισαγωγή των χρημάτων στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και φορτηγά, πλοία αλλά και στρατιωτικά αεροπλάνα.
«Μερικά από αυτά τα αεροσκάφη, γιγάντια Boeing, έφεραν τα διακριτικά της Maersk, της εταιρίας διεθνών μεταφορών (φωτ). Άλλα, μικρότερα, πιο διακριτικά, ήταν βαμμένα σε απαλό γαλάζιο και λευκό, τα χρώματα του ελληνικού στρατού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.
Το μυστικό αεροπλάνο γεμάτο από μετρητά που έσωσε το ευρώ: Όταν η Ελλάδα καιγόταν και οι τράπεζες της έλιωναν, η ΕΕ μίλησε σκληρά και απείλησε με χρεωκοπία τη χώρα ... αλλά πλημμύρισε συγκαλυμμένα την Ελλάδα με 10 δις. ευρώ, γράφει, χαρακτηριστικά, η εφημερίδα.
 
newsbeast.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!