Βρέθηκαν πνιγμένοι και οι άλλοι 5 ναυαγοί!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑΤα πτώματά τους εκβράστηκαν στην παραλία του ξενοδοχείου «Αίολος» στη Λάμπη. Ανάμεσά τους και ο τούρκος διακινητής


Έκλεισε ο κύκλος της τραγωδίας με το ναυάγιο της βάρκας στο οποίο επέβαιναν 10 πρόσφυγες από τη Συρία και ένας Τούρκος που ανέλαβε να τους μεταφέρει από τα απέναντι τουρκικά παράλια στην Κω.

Όπως έγινε γνωστό εκβράστηκαν άλλα 5 πτώματα που αγνοούνταν. Τα άψυχα κορμιά των προσφύγων μαζί και του τούρκου διακινητή εκβράστηκαν από τη θάλασσα κοντά στο ξενοδοχείο Αίολος στη Λάμπη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Παρασκευή βρέθηκαν πνιγμένοι 6 από τους 10 πρόσφυγες, ανάμεσά τους 2 παιδιά επίσης στην περιοχή Λάμπη, ένα άλλο παιδί στα τουρκικά χωρικά ύδατα, δύο γυναίκες εκ των οποίων η μία έγκυος και ένας 25χρονος άνδρας.

Όπως έγινε γνωστό από το ναυάγιο διασώθηκε μόνο ένας Σύριος από ψαρά που τον είδε ξημερώματα της Πέμπτης να κολυμπά στη θάλασσα και να καλεί σε βοήθεια.
 
Πηγή : rodosalarm.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!