Νότια Ρόδος: Οικολογική καταστροφή! Πάνω απο 35.000 στρέμματα η καταστροφή

Πρόκειται για οικολογική καταστροφή αυτό που έγινε και γίνεται με τη μεγάλη πυρκαγιά στη Νότια Ρόδο. Η φωτιά στο πέρασμα της δεν αφήνει τίποτα, τα καίει όλα.
Σε άλλες φωτιές, όπως μας λένε, άφηνε και κάποιες "τούφες" άκαφτες, σε αυτή εδώ δεν μείνει τίποτα. Μέχρι αυτή τη στιγμή υπολογίζεται οτι έχει κάψει 35.000 στρέμματα δασικής και χορτολειβαδικής έκτασης. Πριν απο λίγο με ελικόπτερο ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής μαζί με τον διοικητή της ΠΥΡ και την γενική γραμματέα Χριστίανα Καλογήρου έκαναν απο ελικόπτερο αναγνωριστική πτήση πάνω από την καιγόμενη περιοχή για να εντοπίσουν τα σημεία όπου πρέπει να επικεντρωθούν οι δυνάμεις πυρόσβεσης.
 
verena.gr/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!