Δημοτική αστυνομία. Οριστικό τέλος μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Με 153 ψήφους υπερψηφίστηκαν τα περισσότερα άρθρα του πολυνομοσχεδίου. Με 152 ψήφους υπερψηφίστηκε το άρθρο 81 που προβλέπει την κατάργηση της δημοτικής Αστυνομίας.


Όλα τα άρθρα εγκρίθηκαν με 153 ψήφους (από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), εκτός από το άρθρο 81 που πήρε 152 ψήφους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ και η ΧΑ καταψήφισαν τα άρθρα, ενώ η ΔΗΜΑΡ υπερψήφισε τα δύο άρθρα που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία από τους ΑΝΕΛ (απαλλάσσουν από φορολογία τα μέλη των διεθνών οργανισμών και διπλωματικών αποστολών που ζουν στη χώρα μας). Εννέα βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, ψήφισαν μόνο το άρθρο 14.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Χρήστος Αηδόνης, πρόεδρος και μέλος του κόμματος "Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα", υπερψήφισαν το άρθρο 14, καθώς και τα άρθρα 105 και 106 (νέες ρυθμίσεις για την δικαστική προστασία εργαζομένων και συμβασιούχων), καταψηφίζοντας τα υπόλοιπα.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αναλυτικά: Το άρθρο 14 πέρασε με 168 ψήφους, το άρθρο 30 πέρασε 157 ψήφους, τα άρθρα 74, 76, 77, 78, 80, 82, 90, 91, 93, 103 πέρασαν με 153 ψήφους, το άρθρο 81 πέρασε με 152 ψήφους και τα άρθρα 105 και 106 πέρασαν 155 ψήφους.

Πληροφορίες : skai.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!