Συναγερμός στο ΓΕΣ: Άγνωστος αριθμός βλημάτων εκλάπησαν στο Καστελόριζο.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΓΕΣΆγνωστος ο αριθμός των βλημάτων που εκλάπησαν. Κλιμάκιο του ΓΕΣ μεταβαίνει στο νησί για έρευνες. Η υπόθεση κρίνεται ως πολύ σοβαρή


Μια πολύ σοβαρή υπόθεση, που συνδέεται με καίρια θέματα στρατιωτικής ασφάλειας, εντοπίστηκε στη μονάδα στρατού στο Καστελόριζο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε έλλειμμα πολεμικού υλικού και ειδικότερα σε βλήματα όλμου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν είναι απολύτως εξακριβωμένος ακόμη ο αριθμός των βλημάτων που λείπουν από την αποθήκη της στρατιωτικής μονάδας στο ακριτικό νησί. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο βλήματα όλμου και άλλες για μεγαλύτερο αριθμό.

Εκείνο πάντως που δε φαίνεται να αμφισβητείται είναι ότι πρόκειται για κλοπή και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που έχει σημάνει συναγερμό στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, αλλά και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η κλοπή των βλημάτων όλμου αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και αμέσως ενημερώθηκε η στρατιωτική ηγεσία. Δεν είναι διαπιστωμένο πότε έγινε η κλοπή, αλλά το πιθανότερο είναι να έγινε τις τελευταίες μέρες, καθώς τα πυρομαχικά της μονάδας ελέγχονται τακτικά, τόσο ως προς τον αριθμό τους, όσο και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Το πρωί της Παρασκευής μεταβαίνει στο Καστελόριζο κλιμάκιο του ΓΕΣ με επικεφαλής ανώτερο αξιωματικό, προκειμένου να γίνει λεπτομερής έρευνα γι' αυτήν την, σε κάθε περίπτωση, πολύ σοβαρή υπόθεση.

Το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την κλοπή βλημάτων όλμου από στρατιωτική μονάδα του πλέον ακριτικού ελληνικού νησιού κανένας δε μπορεί, επί του παρόντος, να γνωρίζει, αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

πηγή: rodosalarm.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!