Η παίκτρια της Ε.Α.ΚΑ. που έγινε και πρόεδρος!

Παίκτρια να ειναι και προπονήτρια έχουμε δει πολλές φορές στην Ελλάδα σε όλα τα πρωταθλήματα. Παίκτρια όπως να εκλέγεται πρόεδρος του ΔΣ μιας ομάδας δεν είναι και πολύ συχνό φαινόμενο.
Συνέβη όμως στην ΕΑ Καλύμνου με την αθλήτρια της ομάδας Καλλιόπη Κούρου, όπως διαβάζουμε στο 12soccer!

Η έμπειρη παίκτρια είναι η νέα πρόεδρος του ΔΣ που συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές των προηγούμενων εβδομάδων. Η Κούρου χαίρει της εκτίμησης όλων στο νέο διοικητικό συμβούλιο και αποφασίστηκε να είναι αυτή, που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ομάδας. Από κει και πέρα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο παραιτήσεις μελών. Οπότε η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ε.Α. Καλύμνου θα ανακοινωθεί μέχρι το προσεχές σαββατοκύριακο, ώστε να πιάσει δουλειά και να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει παρακάτω, σχεδιάζοντας τα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
πληροφορίες από : weplayball.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!