Χωρίς νερό κινδυνεύουν να μείνουν οι Μικρές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα λόγω Ελεγκτικού Συνεδρίου

Χωρίς νερό κινδυνεύουν να μείνουν τις επόμενες ημέρες οι Μικρές Κυκλάδες και κάποια μικρά νησιά των Δωδεκανήσων, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο
έχει μπλοκάρει τη σύμβαση απευθείας ανάθεσης της τροφοδοσίας τους για τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Είχαν προηγηθεί, όπως αναφέρουν Τα Νέα, δύο διαγωνισμοί, οι οποίοι είχαν κριθεί άγονοι και στους οποίους είχε καταθέσει προσφορά μόνο μία εταιρεία, με την οποία υπεγράφησαν δύο συμβάσεις απευθείας ανάθεσης της μεταφοράς νερού.

Η πρώτη έληξε την Παρασκευή και η δεύτερη, ύψους περίπου 1,5 εκατ.ευρώ, δεν έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και παραμένει σε εκκρεμότητα.

Ωστόσο, όπως λέει ο πρόεδρος του Κουφονησίου, Αντώνης Κωβαίος «σήμερα (χθες) τελειώνει το νερό στα Κουφονήσια», κάτι που λένε και από την Κοινότητα της Δονούσας.
 
Πληροφορίες : in.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!